diumenge, 21 d’octubre del 2012

TRET DE SORTIDA!

Aquest cap de setmana s'ha donat el tret de sortida a les competicions del CEEB, el que fa que juntament amb les ja iniciades de la federació de bàsquet i la de voleibol, l'esport a l'Orlandai rutlli ja a tota màquina i "viento en popa", i sense parar fins a final de curs! :)

Estem molt contents de que un nou curs haguem de fer mans i mànigues per quadrar horaris de tota la gent que fem esport a l'escola. Més de 300 persones passem pel pati de l'escola cada setmana per fer esport! Vint-i-tres equips de bàsquet i de volei, més grups d'exalumnes i pares i mares practiquen bàsquet, volei i altres activitats a l'Orlandai!

L'inici de la competició ens ha portat resultats per tots els gustos! 
Les primeres victòries, algunes derrotes, partits a mitges per la pluja... partits ajornats degut també al clima... El més important és que tothom que ha pogut jugar S'HO HA PASSAT MOLT BÉ!!! Així que no dubteu en anar seguint l'actualitat dels nostres equips des d'aquest bloc! 
I us convidem a escriure'ns i opinar sobre allò que vulgueu o hagueu viscut esportivament el cap de setmana, al correu orlandai.esport@gmail.com!

A més, aquest dissabte matí hem pogut gaudir de la participació dels nostres equips alevins de bàsquet al II Torneig Aleví de bàsquet de la Cistella Solidària! Allà, uns quants nens i nenes de Suricates han pogut gaudir d'un matí d'esport, bàsquet i solidaritat per una bona causa, juntament amb altres escoles de la ciutat!
No han parat de jugar a bàsquet, divertir-se al karaoke, rebre alguns obsequis...i poder veure després del seu torneig el partit de veterans del Barça i el Joventut de Badalona!

- En Lluc Segura ens ha deixat una super crònica de com ho ha viscut ell i els seus companys!
- I en Lluís Aranda (pare de l'Emma), ens ha donat la visió dels pares que també van participar en el torneig Amateur de la tarda!

Els nostres nens i nenes van sortir en el reportatge sobre el torneig emès a 8TV dissabte al vespre. Podeu trobar-lo en aquest link, i buscar la noticía a partir del minut 24 del vídeo! 

Bona setmana d'entrenaments! 
Ara toca preparar, amb tota l'energia que el drac i la ploma us transmetin, la 2a jornada! (la 1a per alguns!)

1,2,3... ORLANDAI VISCA!


Equip d'entrenadors i entrenadores de l'Orlandai! :)