diumenge, 30 de desembre del 2012

1a FASE ACABADA! (minis)

Final d'any i final de la 1a fase de tots els nostres equips!

Moment de fer un petit balanç i valoració de com han anat tots aquests mesos d'esport... i preparar-se per agafar amb ganes i energia tot el que ens queda de temporada a partir del 2013 amb les segones fases que ens duran des del Gener a finals de Maig a disfrutar del volei i el bàsquet al màxim!

Us animem a comentar aquí tot allò que vulgueu relacionat amb l'esport a l'escola d'aquest curs!

Com us sentiu aquest any, que és el que més us ha agradat del que portem de temporada, quin ha estat el partit més emocionant per a vosaltres..., o si ho preferiu allò que espereu a partir d'ara a la nova lliga, com creieu que va evolucionant el vostre equip...

Vinga que entre tots farem un bloc cada dia més participatiu!


RESUM DE LA PRIMERA FASE DE LA TEMPORADA DELS EQUIPS "MINIS":

La primera lliga, els 3 equips de minivolei l'han agafat amb calma... i han decidit que seria per anar agafant rodatge i calentar motors! Passant-s'ho d'allò més bé, i dosificant el seu potencial, han anat deixant guanyar a la majoria de rivals aconseguint que es confiin i d'aquesta manera a la segona lliga agafar-los a tots per sorpresa i desplegar tot el seu veritable joc!

- Mentre que les nenes de 4t del benjamí han lluit guapíssimes les seves noves equipacions per les escoles de barcelona i ja han guanyat 1 partit aquesta temporada.

- L'aleví mixte (5è i 6è) espera, amb l'arribada del 2013 que tota la super feina feta als entrenaments cada setmana es segueixi veient en el joc de l'equip i es puguin estrenar aviat!

- Les nenes de 5è del prealeví, van estrenar-se també ja aquest hivern, així que a partir d'aquí... i després de tantes sopes de galets, a seguir millorant i cap amunt al 2013!

Els 4 equips de minibàsquet han tingut també unes lligues molt emocionants que els han posicionat molt bé per seguir disfrutant del bàsquet a partir del gener a les segones fases!

-El benjamí mixte de 4t, amb l'ajuda dels nens de l'escola de bàsquet s'han estrenat a la competició amb un molt bon paper i han sigut quarts de la seva lliga amb 2 victòries al sarró i jugant cada dia millor!

- El prealeví mixt dels marsupilamis ha estat intractable aquesta fase i ha guanyat al grup 3 de la seva categoria. Els hem enviat al nadal en comptes d'estar amb les families a fer un "stage" intensiu per preparar-se per una segona lliga on hauran de jugar amb molt bons equips!

- Mentre que a 6è, els Suricates, repartits entre nens i nenes han tingut tàctiques diferents: l'equip masculí ha anat a tope i ha perdut només un partit el que els farà un any més tenir una segona fase on hauran d'estar inspirats per tal d'estar a l'alçada del que els espera. Segur que ho faran!

- Les noies, com sempre més intel·ligents, han anat dosificant esforços, i han preferit quedar-se a mitja taula, quartes del seu grup i esperar al 2013, amb l'energia que donen els turrons i les neules de les àvies per arrassar a tot equip que se'ls posi per davant!


1,2,3... ORLANDAI VISCA!
I FELIÇ 2013!!!

Entrenadors i entrenadores de l'Orlandai!