dilluns, 31 de desembre del 2012

BON ANY A TOTS!!!

Un cop més, al Nadal és el moment de fer l'aturada necessària i relaxant després de tot un primer trimestre d'esport i competicions sense parar!

Amb la finalització de les primeres competicions arriba també el final de l'any. I ara, amb l'arribada del 2013 començarem les segones fases de totes les lligues que ens depararan segur tanta diversió i emoció com la que hem viscut fins ara!

La temporada segueix, i ara més que mai esperem que torneu plens de ganes i energia per seguir fent l'esport que més us agrada i que compartiu tots aquesta energia amb els vostres companys, amb els altres equips, amb els entrenadors i amb tota l'escola Orlandai!

Ens esperen 5 mesos més d'esport i diversió amb el bàsquet, el volei, les curses d'orientació, els cross...
I un any més ho finalitzarem amb el final de curs més esportiu possible!

- El 25 i 26 de Maig celebrarem les V 24 Hores de Bàsquet i Volei

- L'1 i 2 de Juny arribarem a les XII Estades Esportives

- I finalment, del 3 al 7 de Juny farem la XXIV Setmana Esportiva de l'Orlandai que culminarà com sabeu el Divendres Olímpic amb el sopar, el Ball del Fanalet i les danses d'arreu del Món!


ELS ENTRENADORS I ENTRENADORES DE L'ORLANDAI VOLEM DESITJAR-VOS A TOTS UN MOLT BON ANY 2013!
QUE VINGUI PLE DE BONES NOTÍCIES, BONS MOMENTS, ESPORT I DIVERSIÓ! 
I QUE PUGUEM VIURE-HO I GAUDIR-HO TOTS PLEGATS!



petons i abraçades!


diumenge, 30 de desembre del 2012

1a FASE ACABADA! (minis)

Final d'any i final de la 1a fase de tots els nostres equips!

Moment de fer un petit balanç i valoració de com han anat tots aquests mesos d'esport... i preparar-se per agafar amb ganes i energia tot el que ens queda de temporada a partir del 2013 amb les segones fases que ens duran des del Gener a finals de Maig a disfrutar del volei i el bàsquet al màxim!

Us animem a comentar aquí tot allò que vulgueu relacionat amb l'esport a l'escola d'aquest curs!

Com us sentiu aquest any, que és el que més us ha agradat del que portem de temporada, quin ha estat el partit més emocionant per a vosaltres..., o si ho preferiu allò que espereu a partir d'ara a la nova lliga, com creieu que va evolucionant el vostre equip...

Vinga que entre tots farem un bloc cada dia més participatiu!


RESUM DE LA PRIMERA FASE DE LA TEMPORADA DELS EQUIPS "MINIS":

La primera lliga, els 3 equips de minivolei l'han agafat amb calma... i han decidit que seria per anar agafant rodatge i calentar motors! Passant-s'ho d'allò més bé, i dosificant el seu potencial, han anat deixant guanyar a la majoria de rivals aconseguint que es confiin i d'aquesta manera a la segona lliga agafar-los a tots per sorpresa i desplegar tot el seu veritable joc!

- Mentre que les nenes de 4t del benjamí han lluit guapíssimes les seves noves equipacions per les escoles de barcelona i ja han guanyat 1 partit aquesta temporada.

- L'aleví mixte (5è i 6è) espera, amb l'arribada del 2013 que tota la super feina feta als entrenaments cada setmana es segueixi veient en el joc de l'equip i es puguin estrenar aviat!

- Les nenes de 5è del prealeví, van estrenar-se també ja aquest hivern, així que a partir d'aquí... i després de tantes sopes de galets, a seguir millorant i cap amunt al 2013!

Els 4 equips de minibàsquet han tingut també unes lligues molt emocionants que els han posicionat molt bé per seguir disfrutant del bàsquet a partir del gener a les segones fases!

-El benjamí mixte de 4t, amb l'ajuda dels nens de l'escola de bàsquet s'han estrenat a la competició amb un molt bon paper i han sigut quarts de la seva lliga amb 2 victòries al sarró i jugant cada dia millor!

- El prealeví mixt dels marsupilamis ha estat intractable aquesta fase i ha guanyat al grup 3 de la seva categoria. Els hem enviat al nadal en comptes d'estar amb les families a fer un "stage" intensiu per preparar-se per una segona lliga on hauran de jugar amb molt bons equips!

- Mentre que a 6è, els Suricates, repartits entre nens i nenes han tingut tàctiques diferents: l'equip masculí ha anat a tope i ha perdut només un partit el que els farà un any més tenir una segona fase on hauran d'estar inspirats per tal d'estar a l'alçada del que els espera. Segur que ho faran!

- Les noies, com sempre més intel·ligents, han anat dosificant esforços, i han preferit quedar-se a mitja taula, quartes del seu grup i esperar al 2013, amb l'energia que donen els turrons i les neules de les àvies per arrassar a tot equip que se'ls posi per davant!


1,2,3... ORLANDAI VISCA!
I FELIÇ 2013!!!

Entrenadors i entrenadores de l'Orlandai!

dissabte, 29 de desembre del 2012

FINAL 1a FASE (exalumnes)

Final d'any i final de la 1a fase de tots els nostres equips!

Moment per fer un petit balanç de com va la temporada... Us animem a comentar aquí tot allò que vulgueu relacionat amb l'esport a l'escola d'aquest curs!

Com us sentiu aquest any, que és el que més us ha agradat del que portem de temporada, quin ha estat el partit més emocionant..., o si ho preferiu allò que espereu a partir d'ara a la nova lliga, com creieu que va evolucionant el vostre equip...

Vinga que entre tots farem un bloc cada dia més participatiu!




RESUM DE LA 1A FASE DE LA TEMPORADA DELS EQUIPS D'EXALUMNES:

Els 4 equips de volei que participen a les competicions del consell han fet un gran paper i han deixat les espectatives pel que queda de temporada i en les seves respectives categories ben amunt!

- El preinfantil mixte ha hagut d'estrenar categoria jugant a infantil, i tot i ser nous en el "volei de 6" i jugar amb gent més gran, han mostrat una adaptació absoluta i rapidíssima a la categoria i han jugat molt i molt bé. Ja porten un parell de partits guanyats i si segueixen aquest ritme de progressió al 2013 segur que acabaran donant encara més espectacle!

- A partir d'aquí, els 3 equips grans de les competicions escolars, estan tenint una molt bona temporada acompanyada d'uns grans resultats! Tant l'infantil com el Juvenil femenins han guanyat les seves lligues sense perdre cap partit i ara els espera jugar amb els millors equips en aquesta segona fase!

- El cadet, per la seva banda han fet també un molt bon trimestre i han quedat segones del seu grup el que les farà competir també al màxim nivell a partir del Gener!

En bàsquet, dels 7 equips que participen amb les lligues del CEEB, tots han fet un molt bon paper en aquesta primera fase! Alguns d'ells els tocarà jugar en les lligues més fortes de la seva categoria i d'altres  seguiran millorant cada dia en el grup que els hagi tocat jugar en aquesta segona fase a partir de Gener!

- Així doncs, tant el preinfantil masculí (segons del seu grup), com l'infantil masculí (primer del grup 1), el Cadet masculí (líder invicte del grup 4) i el Juvenil masculí (segons del seu grup amb 2 derrotes) han completat una magnífica primera fase que els portarà a jugar amb els millors equips de la categoria des d'ara fins al Maig, i esforçar-se al màxim per fer-ho el millor possible!

- Per la seva part, les nenes del preinfantil femení han superat l'inconvenient de ser un equip molt just d'efectius just l'any que toca el canvi a pista gran i totes les adaptacions que això comporta. L'ajuda puntual d'alguna nena alevina (6è), i les ganes i la il·lusió que hi han posat han fet que hagin pogut competir molt bé tots els partits i ja n'hagin guanyat dos. Segur que al 2013 seguiran igual o millor!

- Al cadet femení, han sigut protagonistes les baixes i les lesions, fent que a la majoria de partits fossin també poquetes jugadores. Però han aconseguit compensar-ho amb moltes ganes i esforç, i han completat una primera fase molt bona, lluitant fins als últims minuts tots els partits que han jugat i quedant finalment quartes del seu grup amb 3 victòries i 3 derrotes.

- El júnior masculí, els grandots del consell, han sigut quarts també del grup 1 de la seva categoria, i aspiren a fer una segona fase encara millor que la primera, ja que han fet una molt bona feina tot el trimestre tot i que al final alguns partits se'ls han escapat a l'últim instant i per petits detalls!

1,2,3... ORLANDAI VISCA!
I FELIÇ 2013!!!

Entrenadors i entrenadores de l'Orlandai

dimarts, 11 de desembre del 2012

Jornada 7 (última de la 1a LLIGA!)

JA TENIM AQUÍ LA 7a I ÚLTIMA JORNADA DE LES LLIGUES ESCOLARS DEL PRIMER TRIMESTRE!
ÀNIMS A TOTS ELS EQUIPS, PER ACABAR EL MILLOR POSSIBLE, FER UNES BONES VACANCES I PREPARAR AMB GANES I IL·LUSIÓ EL RETORN A LES PISTES, A PARTIR DEL 18 I 19 DE GENER, AMB L'INICI DE LES SEGONES LLIGUES! (Que ja duraran fins a finals de Maig!)