Què fem

A l'Escola Orlandai tenim una oferta diversa d'activitats esportives, per a tots els cursos de primària, per exalumnes de secundària, equips federats i pares i mares. Actualment som més de 300 persones que passem per l'escola al llarg de la setmana participant dels nostres equips o activitats esportives:

Iniciació esportiva
Activitat que poden realitzar tots els alumnes de primer i segon curs de l'escola. 
Es tracta d'una iniciació al món dels esports, dels jocs col.lectius i de les relacions entre els nens i nenes, a través de diverses activitats preesportives i sobretot a través d'una vessant lúdica i recreativa. També és una aproximació a l'aprenentatge de tècniques bàsiques de diversos esports com poden ser el handbol, el hòquei, els esports amb raqueta, l'atletisme, el futbol, la gimnàstica... i per damunt de tots la iniciació al bàsquet i al voleibol que són els dos esports que podran practicar a l'escola quan siguin més grans.

Escoles de bàsquet i de voleibol 
Les escoles de bàsquet i de voleibol les poden realitzar tots els nens i nenes de l'escola que fan tercer de primària. L'objectiu principal és que comencin un treball més específic dels esports que es practiquen a l'escola, sense perdre la vessant lúdica i recreativa i orientant als alumnes per tal que el curs vinent puguin triar quin esport volen fer.

Equips de bàsquet i voleibol
A l'escola hi tenim equips tant de bàsquet com de voleibol per alumnes de primària competint en el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. També hi tenim en aquesta competició la majoria d'equips d'exalumnes que hi participen en categories des de preinfantil fins a júnior. A més, tenim equips  dels exalumnes més grans competint en lligues federades. Equips de bàsquet que participen en les competicions de la federació catalana de basquetbol i també de volei competint en la federació catalana de voleibol.

Curses d'orientació 
Al llarg de tot el curs, animem als nostres alumnes i exalumnes a participar de les diverses proves que s'organitzen des del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona en diferents indrets de la nostra ciutat. 

Activitats per pares i mares
Tenim un grup de pares i mares que gaudeixen i participen de les nostres activitats per a ells un cop a la setmana. Cada dilluns es reuneixen els que participen de l'equip de bàsquet, i els dimarts els de l'equip de volei.

A més...
Organitzem al llarg del curs diferents activitats de forma puntual, destinades a mantenir i fomentar l'esperit esportiu i lúdic dins l'educació dels nostres alumnes. Organitzem "La Setmana Esportiva", les "Estades Esportives" i les "24 hores de bàsquet i volei"... concentrat en un mes a final de curs intens i esportiu!

Intentem participar activament en qualsevol campanya o activitat que ens sembli interessant i educativa organitzada pel Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. Campanyes com "Compta fins a tres", "La Cistella Solidària" i activitats com les trobades per a menuts i menudets... entre d'altres!


Si voleu consultar el Projecte Esportiu del Centre (PESC) cliqueu la imatge següent