Qui som


SOM UN GRUP D'ENTRENADORS I ENTRENADORES QUE CONJUNTAMENT AMB L'AMPA ENS ENCARREGUEM DE L'ESPORT EXTRAESCOLAR A L'ORLANDAI. LES ACTIVITATS QUE FEM SÓN:  


- La Iniciació esportiva: Per tots aquells nens i nenes de 1r i 2n de primària.
- Escola de bàsquet i de voleibol: Per tots aquells nens i nenes de 3r de primària.
- Equips escolars de bàsquet i de voleibol: Per tots aquells nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària.
- Equips d'exalumnes de bàsquet i de voleibol: Per tots aquells exalumnes i d'altres amics i amigues que ho desitgin.
- Equips federats de basquet i voleibol: Per jugadores de més de 18 anys.
- Equip de pares i mares de bàsquet i de voleibol: Per tots aquells pares i mares que vulguin divertir-se jugant a bàsquet o a volei.
- Grup de Curses d'orientació: Per tots aquells nens i nenes a partir de 1r de primària.
- Activitats o celebracions esportives puntuals: Per tots aquells que vulguin acompanyar-vos i gaudir de la Setmana Esportiva, les Estades Esportives i les 24 hores de bàsquet i volei.


Aquest equip el formem tres coordinadors (que també entrenem)  i un grup d'15 entrenadors més. A part d'algunes col·laboracions puntuals d'exalumnes. 

El control de l'organització i el funcionament de l'escola el portem conjuntament amb la Secció Esportiva de l'Ampa (SEA), formada per 2 respresentants del professorat, 2 de l'AMPA i 2 exalumnes, i la Comissió d'Esports de l'Orlandai, on s'hi sumen els coordinadors d'esport, i tots aquells delegats dels nostres equips de bàsquet i de voleibol que col·laboren amb nosaltres a través de reunions periòdiques i revisions, i el contacte directe i diari amb l'equip d'entrenadors.