Història


L'esport escolar ja fa una pila d'anys que està funcionant a l'escola, ja que aquesta des de sempre ha pres opció per la importància de l'educació física i l'esport en l'educació integral dels nens i de les nenes, i ha recolzat sempre la pràctica de l'esport tant a nivell escolar com a nivell extraescolar.

L'actual esport escolar és fruit del treball de molta gent que des de fa moltíssims anys el va iniciar a l'escola i que, amb altres escoles, va iniciar l'any 1.977 el CEEB, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, organisme que actualment s'encarrega d'organitzar totes les competicions escolars a nivell de Barcelona.

Segurament fa 20 anys ningú no es podia imaginar que l'esport escolar pogués aglutinar a tanta gent, però amb el temps i amb la feina, sovint desinteressada i altruista de tot un seguit d'entrenadors i entrenadores, hem aconseguit ser un referent per a la majoria dels nens i de les nenes que han passat i que encara estan a l'escola, fins al punt que actualment som més de 300 persones fent esport, i podem dir amb orgull que ens hem pogut adaptar als canvis que ha sofert l'ensenyament, tot oferint la pràctica de l'esport a tots aquells exalumnes que ho desitgin, ja no només per seguir practicant esport, sinó també per poder mantenir el contacte amb l'escola i amb tota la seva filosofia.

Actualment l'esport escolar arriba a tots els nens i nenes de l'escola des de primer fins a sisè de primària, així com a tots aquells exalumnes que ho desitgin. També ha arribat als pares i a les mares, i és un orgull saber que la majoria dels entrenadors i entrenadores són exalumnes de la mateixa escola.

Volem ser i fer escola, i per això intentem implicar-nos al màxim amb la realitat educativa de l'escola, tot aglutinant a tots els estaments de l'escola en les ja tradicionals Setmanes Esportives i Estades Esportives, així com en les diferents activitats i celebracions.